Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

CD

by AdamNetwork | 8:40 AM in , | comments (0)

CD Baby Minky
Pada harga menarik!!!
Kualiti kain lebih bagu dan lembut
Insert tebal, dan Inner dari jenis suede (cepat kering dan mudah dicuci)
Terdapat dalam 2 jenis iaitu Velcro & Button
1 Pocket pants + 2 Insert (1set)
Terdapat dlm 9 design edisi Button;
  1. Zebra
  2. Leopard
  3. Moo
  4. Royal Wheat
  5. Polkadot Red
  6. Polkadot Blue
  7. Luvly Heart
  8. Pink Heart
  9. Polkadot Black

9 design Baby Minky Velcro;

A) Polkadot Blue

B) Zebra

C) Leopard

D) Royal Wheat

E) Polkadot Black

F) Pink Heart

G) Moo

H)Luvly Heart

I)Polkadot Red

1 Pocket pants + 2 Insert (1set)

Our Price for Button :- RM 35/set

4 set and above RM 33/set

Velcro :- RM37/set

4 set and above RM 35/set

insert

by AdamNetwork | 8:40 AM in , | comments (0)


Saiz ukuran insert lebih kurang 13cm x 35cm

Harga RM10/pc
4pc @ RM8/pc

Kini anda dihidangkan dengan pelbagai pilihan corak yang lebih menarik..
Cepat hubungi saya utk tempahan..


Cloth Diaper BabyLand Printed.
Design available;
Shiny Spongebob
Blue Monkey
1 Pocket pant + 2 Insert (1set)
Our Price: RM 35/set
Buy more than 5 set @ RM32/set
and FREE Laundry Bag

Cloth Diaper BabyLand Plain


Colour available;
RED
BLUE
GREEN
ORANGE
YELLOW
WHITE
PINK
PURPLE
1 Pocket pant + 2 Insert (1 set)
Our Price :- RM30/set
Buy 5 pc and above @ RM29/set
FREE Laundry Bag!!!
harga boleh dirunding!!

Assalamualaikum..
Disini juga ade menyediakan CoolaBaby jenis All In One (AIO)

CD jenis AIO ini lebih mudah dipakaikan kepada bayi anda kerana ia tidak mempunyai poket.
Insert tidak perlu dikeluarkan/dimasukkan kerana ia telah dijahit sekali dgn diaper.
CD jenis ini amat sesuai digunakan oleh ibu bapa yg menghantar anak ke nursery/babysitter kerana pemakaiannay sama dgn disposable diaper.
Ciri2:
Design 3x3 butang utk one size diaper, senang disuaikan butang bergantung kpd umur bayi (3kg-13kg)
Daya serapan lebih kuat dgn 3 lapisan insert dan 1 lapisan inner fleece.
Inner fleece yg lembut.
Kain PUL yg kalis air utk mengelakkan kebocoran.
Made of 100% polyester.
Our Price : RM 35.00/pc
5 pc and above @ RM30/pc

Ciri-ciri CD Coolababy Pocket Velcro:-

Sejenis CD dengan pocket, dimana insert perlu dimasukkan sehelai atau 2 helai mengikut keperluan bayi sama seperti Snap Button.Ia juga mudah dilaraskan. Cuma bezanya adalah ia lebih mudah kepada ibu yang mempunyai anak yang aktif bergerak semasa dipakaikan lampin.

-Design umik 3x3 butang untuk one size pocket diaper, senang untuk dilaraskn butang bergantung kepada umur bayi, saiz bayi dari 3kg-13kg.
-diselarakan dengan zapp on dibahagian pinggang.
-Daya serapan yang kuat untuk pemakaian 4-5 jam. Sesuai dipakai untuk tidur.
-Lapisan 'Inner Fleece' yang lembut.
-lapisan kain PUL yang kalis air untuk mengelakan kebocoran.
- Diperbuat 100% dari polyester.

13 warna pilihan; NEW Color!!!!
ATOLL BLUE

JASMINE GREEN

WARM PURPLE
1 Pocket Pants + 2 Insert
Market Price: RM 45-55/set
Our Price: RM 35/set

5 pc and above@ RM 33/set

FREE !!!Laundry Bag

CLOTH DIAPER COOLABABY POCKET

CD COOLABABY SNAP BUTTON



CD Coolababy Pocket Button ini didatangkan dengan 10 warna pertama, tetapi kini ada tambahan warna yg menarik:


JASMINE GREEN (New!!!)


ATOLL BLUE (New!!!)


WARM PURPLE (New!!!!)


1 Pocket Pant + 2 Insert


Market Price: RM35-45


Our Price :-RM 31/set

5 set Coolababy Snap button - RM 30/set


FREE Laundry Bag!!!


Ciri-ciri CD CoolaBaby Snap Button;-


Bahagian Luar dari kain PUL atau fabric polyurethane laminate yang tahan lasak dan 'water proof'yang mencegah kebocoran.


-Bahagian dalam dari Soft Inner Layer atau fabric microfleece/suede berfungsi memastikan punggung bayi berada dalam keadaan kering dan mudah dibersihkan.


- 'Snap Button' (Butang Katup) : Untuk sesuaikan saiz dari S,M,L (3kg-13kg)


- 'Pocket Opening ' : Ruang untuk measukkan 'insert/soaker'.


- Berfungsi menyerap basahan dari bayi.Sehelai boleh bertahan kira-kira selama 3-4 jam.





SUTERA RAYON!!!

by AdamNetwork | 7:53 PM in , | comments (0)

Sekarang ni mula nak menjinakkan diri dlm biz..mane la tau, klu ade rezeki bidang ni..blh kembangkan lg..macam kawan2 yg dah lama wat biz..ini pun atas asbab nak tolong kawan2 jgk..


So far..sutera ni mmg semua org ingat mahal..tp ade jgk yg murah..tp klu kita nk yg murah..maknanye kita tak leh complain lebih2 sbb yg pasti kualitinye mestilah tak sama dgn sutera2 yg mahal2 kan.. klu sebut SUTERA, org2 timur semenanjung mesti lah lebih xpert n tak leh lawan lah..umpama sutera tu kira wajib lah kat dorg..

Kat sini saya uploadkan sutera2 Rayon yg ade..cantik coz coraknye abstract..bunga kat kai kain n utk baju lak, bunga ber'sepah'..hehehehe..easy word laa..
to sape2 yg minat..jgn segan2 to calling2..order lah cepat..sementara stok masih ade...



CEPAT..CEPAT..JGN LAMBAT...
SEMENTARA STOK MASIH ADE DAN OFFER KAW2 SKRG!!!!
HUBUNGI SAYA DI TALIAN 012-9255869..
JIKA ANDA BERMINAT MENJADI PENGEDAR, BOLEH DAPAT DGN HARGA LEBIH MURAH..