Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BAJU MUSLIMAH KANAK-KANAK
Sinar Insprasi

Baju Muslimah Kanak-kanak keluaran Sinar Inspirasi. Diperbuat dari kain cotton terbaik. Sesuai digayakan di pelbagai situasi oleh pemakainya.
Pasti selesa dan bergaya.BK 05A


BK 08A

BK 08B

BKL BIRU

BKL COKLAT GELAP

BKL COKLAT MUDA

BKL HIJAU

BKL KELABU

BKL MERAH

BKL KUNING MUDA

BKL OREN

Baju melayu kanak kanak yang diperbuat dari kain cotton tshirt 100%.Dengan kain yang berkualiti, sesuai utk kanak2 yang lasak dan santai, resap peluh, tahan lama, tidak rimas sipemakai, strechtable dan menawan. Warna yang menarik.Sangat praktikal bagi kanak2 dan cuaca di Malaysia serta yang pertama di Malaysia.

yang berminat, cepat hubungi saya 0129255869 or
email:zaputriiman@gmail.com or direct order di http://www.zawiah.sinarmal​l.com/
BAJU MUSLIMAH

Baju Muslimah dari Sinar Inspirasi. Diperbuat daripada kain cotton terbaik. Sesuai digayakan di pelbagai situasi seperti di pejabat, beriadah, menghadiri majlis rasmi dan sebagainya. Baju Muslimah dari Sinar Inspirasi diperbuat dengan kain cotton terbaik. Sesuai digayakan di pelbagai situasi seperti di pejabat, beriadah, menghadiri majlis rasmi dan sebagainya
.


 


Ciri-ciri Baju Muslimah SINAR INSPIRASI;

3 Design iaitu A,B,C
Cotton 100%
Jenis cotton 20
Cotton 200 gram
Kualiti cotton terbaik
Tidak luntur apabila dibasuh
Tidak panas apabila dipakai
Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu singkat
Sesuai untuk ke pejabat
Sesuai untuk bersantai
Harga berpatutan dengan kualiti
layari website kami utk terus membuat pembelian secara online

Saiz S,M,L,XL,XXL,XXXL
Harga: RM45.00 shj. 

Berminat Hubungi saya;

zawiah 0129255869 atau email: zaputriiman@gmail.comSila dapatkan Set Bersalin Salindah dengan harga Promosi dari http://www.adamnetwork.blogspot.com/


Harga asal Set Salindah RM370.00

kini RM 360.00


Set Sebelum bersalin RM224.00

kini RM220.00


Set Selepas Bersalin RM215.00

kini RM210.00


Hubungi saya di talian

012-9255 869 (zawiah)

Pengalaman mengandung dan melahirkan bagi setiap wanita amat bermakna. Setiap ibu inginkan anak yang sihat, cerdik serta cerdas. Kisah-kisah pengalaman bersalin yang memeritkan menjadikan wanita bimbang dan cemas untuk malaluinya.
Sepanjang mengandung juga, ada wanita mengalami alahan yang teruk tetapi ada juga tidak.Oleh itu Salindah dihasilkan bagi membantu bakal-bakal ibu melalui saat-saat bahagia mengandung dan melahirkan dengan tenang.


Set lengkap ini dihasilkan dengan satu formula Rencana Pemakanan Kesihatan dan rawatan Ibu Hamil yang lengkap. ia dihasilkan mengikut kaedah Homeopati, Biokimia dan Herbalisme yang tidak mendatangkan kesan sampingan atau keracunan kepada pengguna.

SET LENGKAP BERSALIN RM 375.00!!!


Setiap set lengkap (B1-L12) disertakan bersama Buku Peraturan pengunaan yang lengkap.

Kandungan buku tersebut ialah;


  • Rencana Pemakanan Kesihatan dan Rawatan Ibu Hamil hingga Lepas Pantang
  • Rajah Perkembangan Bayi dari Bulan ke Bulan
  • Khasiat dan Panduan Penggunaan SALINDAH
  • Rancangan Penjagaan Kesihatan
  • SenamanInfo tambahan - Growell Formula Makanan Bayi
  • Info Tambahan - Remedi Tambahan
KHASIAT SALINDAH;

SET SEBELUM BERSALIN RM220.00!!! B1: Membekalkan zat besi mudah hadam untuk wanita hamil, menghilangkan atau mengurangkan muntah, loya serta alahan, Menolong tumbesaran tian, mencegah demam, batuk, selesema, sejuk-sejuk, sakit kepala, sakit gigi dan lain-lain. menghilangkan kesan jatuh atau rebah, melancarkan aliran darah agar mencegah timbul simpul urat kaki serta menghilangkan letih lesu.B2: Memberi zat, menguatkan tulang dan membina otak disamping menambah darah. Menambah selera makan, menghilangkan sengal tulang dan kebas anggota kaki dan tangan. Mencegah serangan sejuk dan sakit gigi. mencegah osteoporosis.B3: Memberi zat untuk pembinaan saraf dan otak anak. menghilangkan perasaan takut, cemas dan bimbang. mencegah simpul biawak atau krem betis. Mendatangkan ketenangan dihari bersalin.B4: Istimewa mengawal alamat sebelum jangkaan alamat palsu, menghilangkan sakit bersalin, sakit urat dan otot, menyediakan saluran peranakan dengan mengendur dan menganjalkan otot-otot pencerut kawasan saluran peranakan. memudahkan kelahiran bayi serta menghilangkan perasaan takut dan cemas.

B5: Melanjutkan dan menolong tindaakn B4, mengendur dan menganjalkan otot pencerut saluran peranakan dan memberi daya teranan labour sewaktu bersalin.

B6: Menguatkan teranan, menolong mengurangkan sakit sewaktu bersalin, mempercepatkan dan mempermudahkan keluarnya anak, membuka luas saluran peranakan dan mengurangkan sakit lepas bersalin.

SET SELEPAS BERSALIN RM210.00!!!!L7: Cecair ini digunakan bagi menyembuhkan luka atau jahitan dengan cepat. Menghilangkan sakit pada luka atau jahitan. Mencegah jangkitan kuman dan penanahan.
L8: Membantu menyembuhkan rasa sakit-sakit, menghentikan darah, mencegah sakit meroyan, demam dan sakit kepala.

L9: Membantu menghilangkan sengal lepas bersalin dan bisa-bisa, sakit meroyan, menghentikan darah nifas, membetulkan urat-urat darah yang putus, menyusun semula alat peranakan dan menguatkan seluruh anggota itu.

L10: Mempercepatkan rahim dan peranakan mengecut semula. Mengangkat rahim kembali ke tempat asal. mengurangkan simpul urat biru.L11: Tonik itimewa bagi memanaskan badan, menambah selera, memperbaiki penghadaman dan pembuangan najis. menenangkan tidur, menghilangkan kebas-kebas, menyegarkan rahim dan alat peranakan.


L12: Memelihara kesihatan ibu selepas bersalin agar sentiasa sihat, mengembalikan kekuatan, memulihkan alat perkelaminan serta menimbulkan kesegaran.